Hydrauliikka­palvelut laadukkaasti ja joustavasti

Tuotteet ja palvelut samasta paikasta

Kithydro Oy palvelee asiantuntevasti kaikissa hydrauliikka-asioissa. Suunnittelun, tuotannon ja myynnin lisäksi palveluihimme kuuluvat erilaiset hydrauliikan huolto- ja mittaustoimenpiteet. Asentajamme voivat suorittaa koko käyttöönottoprosessin asennuksesta koekäyttöön.

Oikein asennettu, käytetty ja huollettu hydraulijärjestelmä on pitkäikäinen ja toiminnaltaan luotettava haastavissakin olosuhteissa. Hydrauliikkapalveluihimme kuuluvat esimerkiksi asennukset, putkitukset, mittaukset, huuhtelut, huollot sekä modernisoinnit. Tarjoamme asiakkaillemme aina joustavaa ja ammattitaitoista palvelua. Lue lisää:

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huuhtelut

Asentajamme tekevät huuhtelut ammattitaidolla. Käytössämme on huuhtelukoneikoita erilaisille järjestelmille. Huuhtelulaitteiden vuokraus kuuluu myös palveluumme.

Huuhtelemme hydraulijärjestelmiä tilaajan kanssa sovittuun ISO-puhtausluokkaan asti. Huuhtelun jälkeen toimitamme mittaustulokset tilaajalle.

Järjestelmien huuhtelu ennen niiden käyttöönottoa pidentää komponenttien käyttöikää merkittävästi. Jos huuhtelu laiminlyödään, asennuksen aikana järjestelmään joutuneet likapartikkelit saattavat aiheuttaa suuria vahinkoja komponenteille jo lyhyessäkin ajassa.

Putkitukset

Teemme putkistojen asennuksia joko valmiina elementteinä tai asiakkaidemme tiloissa. Ammattitaitoiset asentajamme suorittavat putkistoasennukset nopeasti ja laadukkaasti.

Toimitamme myös letkuasennelmat ja letkuihin mahdollisesti tarvittavat suojat ja kiinnikkeet, jotka takaavat letkujen turvallisuuden. Saatavana on erilaisia liitintyyppejä järjestelmien koon ja painetason mukaan.

Letkujen tilaaminen onnistuu myös kätevästi sähköisesti pdf-lomakkeella.

putkitukset