Hyprox-hydrauli­koneikot tilaustyönä

Nopeat toimitukset Suomeen ja ulkomaille

Kithydro Oy suunnittelee ja valmistaa Hyprox-hydraulikoneikkoja tilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä saat kustomoidut koneikot ja erikoisemmatkin ratkaisut nopealla aikataululla. Laajan varastomme ansiosta pystymme tarjoamaan erittäin nopeat toimitukset ja korkean toimitusvarmuuden.

Hydraulikoneikkojen osat saamme suoraan hyllystä. Käyttämällä edustamiamme komponentteja voimme taata toimittamiemme järjestelmien korkean laadun ja koneikkojen pitkän käyttöiän. Laajasta varastostamme löytyvät myös 16–500 litran kokoiset säiliöt vuotoaltaineen.

Järjestelmien suunnittelu

Mallinnamme hydraulikoneikot Solidworksin 3D-ohjelmistolla. Ohjelmiston avulla voimme mallintaa koneikot ennen niiden rakentamista ja siten helpottaa asiakkaidemme suunnitteluprosessia.

Järjestelmien dokumentointi

Jokaisen hydraulikoneikon mukana tulevat sähköiset dokumentit ja käyttöohjeet laajalla kielivalikoimalla. Asiakkaamme saavat järjestelmän dokumentoinnin selkeänä kokonaisuutena, joka sisältää EU-vaatimusten mukaiset asiapaperit ja tarvittavat valmistaja- ja liittämisvakuutukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!